Lähihoitaja Lukkarinhovin tehostettu palveluasumisyksikkö Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
09.10.2020-30.10.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme kahta lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Alavuden Lukkarinhovin tehostetun palveluasumisen yksikköön
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Miia Kallio p.044 550 2570 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802
Kuvaus

Määräaikaisuudet alkavat sopimuksen mukaan ja kestävät 31.12.2021 asti.Työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön.Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja). Eduksi katsomme aikaisemman hoitotyön kokemuksen. Lisäksi edellytämme hygieniapassia.

Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.