Toiminnanjohtaja, Kuortaneen 4H-yhdistys ry, Kuortane

Haku voimassa
12.10.2020-21.10.2020
Lyhyt kuvaus
Kuortaneen 4H-yhdistys ry hakee toiminnanjohtajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 1.11.2020 alkaen tai sopimuksen mukaan. Kuortaneen 4H-yhdistys on Suomen 4H-liiton jäsenyhistys.
Työnantaja
Kuortaneen 4H-yhdistys ry
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Muu palvelu
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
B-luokan ajo-oikeus
Lisätietoja antaa
tuija.saarimaki@4h.fi
Kuvaus

Toiminnanjohtajan tehtväviin kuuluvat 4H-nuorisotyön organisointi, nuorten työelämävalmiuksien edistäminen, yrittäjyyteen kannustaminen ja viestintä sekä talouden ja toiminnan seuranta ja kehittäminen.

Odotamme sinulta valmiuksia ja intoa toimia nuorten kanssa, positiivista ja yrittäjämäistä asennetta, hyviä sosiaalisia taitoja, organisointitaitoja ja johtamiskykyä. Toivomme myös soveltuvaa AMK-tutkintoa tai vastaavaa. Lisäksi odotamme sinulta joustavuutta työajoissa ja valmiutta käyttää omaa autoa.

Tarjoamme sinulle mielenkiinoisen ja itsenäisen työn sekä näköalapaikan alueen nuorisotyöhön ja nuorten yrittäjäkasvatukseen.

Tehtvään valittavan henkilön on esitettävä rikosrekisterilain 6.2 §:ssä tarkoitettu rikosrekisteriote. Lisäksi valitulta henkilöltä tullaan tarkastamaan luottotiedot.

Ilmoitamme haastatteluun valituille valinnasta.

Lisätietoja: tuija.saarimaki@4h.fi, www.kuortane.4h.fi, www.4h.fi

Palkkauksessa ja työsuhteen ehdoissa noudatetaan Neuvonta-alan runkosopimusta. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ansioluetteloineen 21.10.2020 mennessä sähköpostilla Etelä-Pohjanmaan 4H-aluejohtajalle tuija.saarimaki@4h.fi.

4H on valtakunnallisesti toimiva, polittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton nuorisojärjestö. Järjestö tukee toiminnallaan lasten ja nuorten kasvua työelämään, yrittäjyyteen ja aktiiviseen kansalaisuuteen. 4H muodostuu Suomen 4H-liitosta ja eri puolilla Suomea sijaitsevista 234 paikallisesta 4H-yhdistyksestä. 4H-liitto tukee paikallisyhdistysten toimintaa. 4H-järjestössä työskentelee yhteensä noin 300 toimihenkilöä.