Lähihoitaja Kuortaneen Kotihoito Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
31.12.2020-15.02.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuortaneen kotihoitoon ad. 31.12.2022.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Jonna Haapa-aho p.0445501138 jonna.haapa-aho@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuortaneen kotihoito toimii koko Kuortaneen alueella, sekä vastaa öisin myös Soinin alueen turvapuhelinhälytyksiin. Kotihoito on jaettu kolmeen tiimiin. Työvuorot ovat pääsääntöisesti aamu- ja iltavuoroja, mutta myös yövuorot ovat mahdollisia. Työ kotihoidossa on asiakkaan luona tapahtuvaa asiakaslähtöistä hoitotyötä, sisältäen perushoitoa ja sairaanhoidollisia tehtäviä. Kotihoidon tavoitteena on tukea asiakasta kotona asumisessa ja mahdollistaa asiakkaan toimiva arki. Työ on itsenäistä, pääosin yksin tehtävää työtä, mutta työntekijällä on tiimin tuki käytettävissä.

Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja) myös loppuvaiheen opiskelijat huomioidaan. Työn luonteen vuoksi edellytämme hakijalta ajokorttia ja autolla ajotaitoa.

Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Toivomme työnhakijalta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta ja asiakaslähtöistä työotetta.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jatkamme hakuprosessia 15.2.2021 asti ja huomioimme aikaisemmat hakemukset. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.