Sairaanhoitajia kesätöihin, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
07.01.2021-30.04.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin sairaanhoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Arkisin klo 8-16 palveluvastaava Anu Paalanen, puh: 0406416796, anu.paalanen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

- Terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, laboratoriotoiminta sekä suunterveydenhuolto.

- Sosiaalipalvelujen asumisyksiköt kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä kaksi lastensuojeluyksikköä. Lisäksi sosiaalipalveluissa tuotetaan tukiasumista ja avopalveluita kaikkien neljän kunnan alueella, eri asiakasryhmille, heidän tarpeidensa mukaisesti.

- Ikäihmisten tehostetun asumispalvelunyksiköt ja kotihoidonyksiköt neljän kunnan alueella sekä Alavuden akuuttiosasto, Ähtärin kuntoutusosasto ja Kuntoutuskeskus Otsonlinna.

Hakijoiltamme toivomme sairaanhoitajan/terveydenhoitajan tutkintoa ja huomioimme myös alan opiskelijat.

Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen. Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Joissain tehtävissä oma auto on välttämätön. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2021. Linkki hakemukseen

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tehtävistä tarkemmin. Anu Paalanen p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.