Suuhygienisti Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
08.01.2021-31.03.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy:n työssäkäyntialueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
ylihammaslääkäri Matias Leppänen p. 040 663 0173, matias.leppanen@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Seija Haarajärvi p. 0400423688, seija.haarajarvi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta.

Tarjoamme valitulle henkilölle monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Potilaita hoidetaan lapsista aikuisiin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja osallistua muun muassa oikomishoitoon osana oikomishoidon tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Mielenkiintoisen työn lisäksi tarjoamme sinulle heti laajan työterveyshuollon ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä ePassi-edun, kun työsuhde on kestänyt yhdenjaksoisesti 6kk ajan.

Työpaikka sijaitsee sekä Soinissa että Ähtärissä, mutta tehtävän alkusijoituspaikkana on Ähtäri. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.