Lähihoitaja Kotivaaran tehostettu palveluasumisyksikkö Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
12.01.2021-11.02.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen varahenkilöstöön, alkusijoituspaikkana Soinin Kotivaaran tehostetun palveluasumisen yksikkö määräajan 1.3.21-30.9.21.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Annika Akonniemi p. 0400-327665, annika.akonniemi@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Anu Paalanen p. 040-6416796
Kuvaus

Syksyllä mahdollinen siirtyminen varahenkilöstöön, jolloin yksiköt voivat vaihdella Kuusiokuntien alueella, pääpainona kuitenkin Soinin alueenyksiköt.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja). Eduksi katsomme aikaisemman hoitotyön kokemuksen, mutta huomioimme myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat.

Lähihoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea osallistuen muun muassa perushoitoon, viriketoiminnan järjestämiseen, ulkoiluun, lääkehoidon toteuttamiseen ja hoitotyön dokumentointiin. Osaat huomioida myös asukkaan läheiset tärkeänä osana hoitoa. Työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja.

Saat työhön hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.