Sairaanhoitaja Kuntoutusosasto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
10.03.2021-11.04.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuntoutusosastolle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Liisa Levelä-Pohjala p. 040 660 5332 ja palvelupäällikkö Riitta Paalanen p. 040 672 4399
Kuvaus

Kuusiolinna Terveyden Kuntoutusosasto on 20 paikkainen osasto kuntoutusta tarvitseville potilaille. Osastolle potilaat tulevat sekä akuuttiosastolta että muista sairaaloista jatkohoitoon. Osastolla on myös lyhytaikaisia tutkimuspotilaita ja saattohoitopotilaita. Potilaat otetaan osastolle lääkinnällisin perustein. Osastolla toimitaan kahdessa moduulissa asiakaslähtöisesti, yksilöllisesti, kokonaisvaltaisesti hoitaen ja kuntouttaen.

Tarjoamme monipuolisen tehtävän yhteisössä, jossa työntekijöidemme panosta ja mielipidettä arvostetaan. Haluamme, että jokaisella työntekijällämme on mahdollisuus vaikuttaa työn toimintatapoihin ja olla mukana kehittämässä hoitotyötä entistäkin laadukkaammaksi ja asiakaslähtöisemmäksi. Työntekijöidemme käytössä ovat kattavat henkilöstöedut, muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassietu.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan ammattikorkeakoulututkintoa tai vastaavaa aiempaa tutkintoa. Tehtävä sopii sekä työuraansa aloittelevalle tulevaisuuden tekijälle tai jo kokeneemmalle ammattilaiselle. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka, ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. 

Oletko etsimämme henkilö?

Jatkamme hakuprosessia ja huomioimme aikaisemmat hakemukset. Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Liisa Levelä-Pohjala, p.040-6605332, liisa.levela-pohjala@pihlajalinna.fi.   Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista ja maksaa kaikki veronsa Suomeen. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme, liikuntakeskuksissamme, asumispalveluissamme sekä monipuolisissa digipalveluissamme eri puolilla Suomea.Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. Meille on tärkeää olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. Arvomme ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.