Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja kesätöihin, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
19.01.2021-31.03.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme Kuusiolinna Terveyteen bioanalyytikkoja/laboratoriohoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Arkisin klo 8-16 palveluvastaava Anu Paalanen, puh: 0406416796, anu.paalanen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Edellytämme valitulta henkilöltä bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kuusiolinna Terveydessä saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uuttaa. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen. Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Kiinnostuitko?

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.3.2021. Linkki hakemukseen

Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tehtävästä tarkemmin.

Anu Paalanen p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.