Lähihoitaja Lukkarinhovin tehostettu palveluasumisyksikkö Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
29.01.2021-28.02.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Alavuden Lukkarinhovin tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Miia Kallio p.044 550 2570 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802
Kuvaus

Lukkarinhovin tehostetun palveluasumisen yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidontukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Lukkarinhovissa asukkaille mahdollistetaan turvallinen ja omannäköinen elämä. Terveyden - ja sairaanhoitoa toteutetaan koulutetun, moniammatillisen ja osaavan henkilökunnan turvin.

Tehostetussa palveluasumisessa lähihoitajan työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja).Lukkarinhovissa pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, joka toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai jo kokenut ammattilainen ja sinulla on hyvä mahdollisuus kehittyä lähihoitajana monipuolisessa ikäihmisten hoitotyössä. Hakijassa arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.