Kesätyöpaikat Eepee, asiakaspalvelutehtävät

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin ja tarjoilijan sijaisuuksia.
Työnantaja
S-market Eepee
Paikkakunta
Alavus / Ähtäri
Toimiala
Kauppa
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Jätä hakemus https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/fi-FI/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/Etel-Pohjanmaan-Osuuskauppa-Eepeen-kestyhaku-2021_R-5420-1
Kuvaus
Tarjoamme mm. myyjän, liikennemyymälätyöntekijän, ABC-kokin, ravintolakokin ja tarjoilijan kesälomasijaisuuksia ja työharjoittelua.

Tarjoamme vastuullisen kesäduunin, olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa.Lue lisää tästäTarjoamme mielekkäitä ja vaihtelevia työtehtäviä asiakaspalvelussa ja näin mahdollisuuden kerryttää tärkeää työkokemusta.Meillä on paljon innostavia työpaikkoja, missä työskentelyolosuhteet ovat toimivat ja nykyaikaiset. Saat tiimiltäsi käytännönläheisen perehdytyksen.Ja Bonuksena kaiken päälle tarjoamme erinomaiset henkilökuntaedut.Eikä tässä kaikki, Eepeen/S-ryhmän henkilökuntaedut ovat käytössä koko kotitaloudellasi työsuhteesi ajan, tietyin edellytyksin.Lue henkilökuntaeduista tästäOdotamme asiakaspalvelujoiltamme intoa ja aitoa halua toimia asiakaspalvelutehtävissä.Työskentely eri asiakaspalvelutehtävissämme onnistuu parhaiten, kun olet innokas oppimaan uusia asioita, olet oma-aloitteinen ja kiinnostunut tiimityöstä.Toimipaikan aukioloaika määrittelee työvuoromme, joten toivomme, että pystyt työskentelemään eri työvuoroissa.Olethan vähintään 18-vuotias. Huomioimme myös nuorempien, vähintään 15-vuotiaiden hakemukset työtehtäviin, jotka soveltuvat nuorille työntekijöille.

Lisätiedot ja hakeminen

Mietithän, millä alallamme ja toimipaikassamme haluaisit työskennellä ja missä pystyt kulkemaan.Mikäli tulet valituksi, työsuhteen alkaessa Sinulle tarjotaan mahdollisuus laajentaa työskentelyaluettasi ja ottaa vastaan työvuoroja eri toimipaikoistamme kykyjesi ja tilanteesi mukaan.Lisätietoja kesähausta, työtehtävistä ja haun etenemisestä voit kysyä toimipaikasta, mihin hait.Yhteystiedot löydät kohdassa http://www.eepee.fi – PalvelutTiedotamme haun etenemisestä sähköpostitse.