Sairaanhoitaja Kotirannan tehostettu asumispalveluyksikkö Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
05.02.2021-26.02.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kotirannan ympärivuorokautiseen ikäihmisten tehostettuun palveluasumisyksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Outi Kytönen p.040-6433119 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802
Kuvaus

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto.

Kotiranta on 15 -paikkainen kodinomainen yksikkö, joka tarjoaa ikäihmisille hoitoa ja hoivaa sekä arjesta selviytymisen tukea ja turvaa.

Tehtävänkuvaasi kuuluu vastata asukkaiden sairaanhoidollisten asioiden hoidosta. Huolehdit ja osallistut asukkaan tavoitteelliseen fyysiseen, psyykkiseen ja sosiaaliseen toimintakyvyn tukemiseen. Vastaat erilaisten kliinisten toimenpiteiden sekä lääkehoidon toteuttamisesta. Toteutat asukkaan asianmukaista ja arvokasta elämän loppuvaiheen hoitoa. Toimit ammatillisena tukena lähihoitajille ja kehität toimintaa yhdessä yksikön palveluvastaavan kanssa.

Olet hakemamme henkilö, jos haluat työskennellä pienessä yksikössä ikäihmisten kanssa, olet sitoutunut tehtävääsi, omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja osaat työskennellä osana työyhteisöä. Työ on lähtökohtaisesti päivätyötä arkisin, mutta tarvittaessa edellytämme mahdollisuutta tehdä iltoja ja viikonloppuvuoroja.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon sekä koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja tehdään jo hakuajan kuluessa ja sopivan henkilön löytyessä paikka täytetään heti, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.