Hammashoitaja Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
10.02.2021-28.02.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme hammashoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Kuusiolinna Terveyteen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Seija Haarajärvi p. 0400423688, seija.haarajarvi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työskentelyn alkusijoituspaikkana on Alavuden hammashoitola, mutta tarpeen mukaan myös muut Kuusiolinna Terveys Oy:n toimipisteet.

Hammashoitajan työtehtäviin kuuluvat hammaslääkärin työparina toimiminen ja erilaiset toimistotehtävät tietotekniikkaa hyödyntäen. Työhön kuuluu myös asiakkaiden ohjaamista ja suun terveyden edistämistä. Perehdytämme sinut työtehtäviin ja tukenasi ovat kokeneet kollegat.

Toivomme sinulta oma-aloitteisuutta, itsenäistä työskentelyotetta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä it-osaamista. Tehtävässä edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/94) mukaista oikeutta käyttää tehtävään soveltuvaa asetuksella (564/94) säädettyä nimikesuojattua ammattinimikettä sekä tartuntatautilain 48 §:n edellyttämää rokotussuojaa.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon sekä koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Hakemuksia käsitellään hakuajan kuluessa ja hakijoihin voidaan olla yhteydessä ennen hakuajan päättymistä. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.