Sairaanhoitaja Psykiatrian poliklinikka, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
12.02.2021-08.03.2021
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy:n Psykiatrian poliklinikalla on haettavana SAIRAANHOITAJAN TOIMI (psykiatrinen hoitotyö)
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Pasi Huhtala puh.0400 500157 tai palvelupäällikkö Maria Keto puh.040 5061072, sähköpostitse etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Psykiatrian poliklinikka tarjoaa moniammatillisia ja erikoissairaanhoidon tasoisia mielenterveyspalveluita alueen aikuisväestölle. Toimipisteet sijaitsevat Alavudella, Ähtärissä sekä Kuortaneen ja Töysän terveysasemilla. Poliklinikan työryhmään kuuluu psykiatriaan erikoistuneita lääkäreitä ja sairaanhoitajia, psykologi, perheterapeutti, mielenterveyshoitajia sekä osastonsihteeri. Hoitomuotoina työryhmämme tarjoaa yksilötapaamisia, kotikäyntejä, erilaisia tutkimuksia, tarpeen mukaan pari- ja perhetapaamisia sekä ryhmämuotoista hoitoa.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillisuus. Alan aikaisempi työkokemus luetaan eduksi.

Tarjoamme:

- Monipuolisen, sisältörikkaan ja haasteellisen työn Kuusiolinna Terveys Oy psykiatrian tiimissä.

- Hyvän perehdytyksen ja moniammatillisen tiimin tuen

- Kattavat henkilöstöedut: laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun

Nämä auttavat menestymään tehtävässä:

- Innovatiivinen ja aktiivinen ote hoitotyön toteuttamiseen, kehittämiseen ja arviointiin.

- Kyky itsenäisen vastaanottotyön tekemiseen sekä tarvittaessa hoidollisten ryhmien ohjaamiseen

- Hyvät vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot

Toimi täytetään sopimuksen mukaan, toimen alkusijoituspaikka on ensisijaisesti Ähtärin ja toissijaisesti Alavuden toimipiste. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Jätä avoin hakemuksesi sairaanhoitajan toimeen 8.3.2021 klo 16.00 mennessä tämän linkin kautta

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.