Vastaava ohjaaja Asumisyksikkö Apila, Kuusiolinna Terveys

Haku voimassa
12.02.2021-28.02.2021
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa ohjaajaa Soiniin, Asumisyksikkö Apilaan.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Asumisyksikkö Apilan palveluvastaava Jonna Saarinen p.040 183 5203, jonna.saarinen@pihlajalinna.fi tai Kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja p.040 661 8822, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Apila tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.

Vastaavan ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä. Vastaava ohjaaja toimii työparina yksikön palveluvastaavan kanssa kehittäen yksikön toimintaa ja toimien esimiehen sijaisena.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi tutkinto.

Tarjoamme sinulle:

- Mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössämme

- Mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia

- Laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.

Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi linkin kautta. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. 

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.