Ohjaaja Kehitysvammapalvelut, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
12.02.2021-28.02.2021
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy hakee vakituiseen työsuhteeseen ohjaajaa kehitysvammapalveluihin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja p.040 661 8822, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Ohjaajan toimenkuva ja työaika sijoittuu kahteen alueemme yksikköön, Ähtäriin ja Alavuden Töysään.

Ähtärin ympärivuorokautinen asumisyksikkö Raikula tarjoaa ympärivuorokautista asumista kehitysvammaisille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta. Ohjaajan työhön kuuluu asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä. 

Alavuden Töysässä sijaitseva yksikkö Onnela tarjoaa tilapäisasumista kehitysvammaisille lapsille. Tilapäisjaksoilla tuetaan ja ohjataan lasta/nuorta jokapäiväisissä arki-elämän asioissa, sekä niiden harjaannuttamisessa. Myös vapaa-ajan harrastusten mahdollistaminen on yksi osa toimintaa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai vastaava aiempi tutkinto.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössämme sekä mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi linkin kautta. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.