Ravintola kokkeja

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Haemme Ähtärin matkailualuelle eri toimipisteisiin kokkeja ,joilla on halu olla tekemässä hyvää ruokaa, hyvässä porukassa. Voit olla pitkän linjan ammattilainen tai ammattillisesti nuorempi henkilö.
Työnantaja
Hotelli Mesikämmen
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Ravintola
Työn tyyppi
Harjoittelu
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Anniskelupassi
Lisätietoja antaa
Keittiötoimenjohtaja Hannu Nordlund, puh 58 30 621 5333 tai hannu.nordlund@ahtarizoo.fi Keittiöpäällikkö Marko Vehka-aho, puh +358 40 7460585 tai marko.vehka-aho@hotellimesikammen.fi
Kuvaus

Aamiaiskokkia.

Tehtävään kuuluu, aamiaisen esivalmistelu ja valmistus, salaattien- ja kylmien jälkiruokien valmistus,  jonkin verran lämpimänpuolen osaamista.

Työaika on pääsääntöisesti 06.00 – 15.00 välisenä aikana. 

 Kokkeja  

Toimenkuvaan kuuluu alà carte- ja bufee ruokien esivalmistus ja valmistus, niin kylmiä kuin lämpimiä ruokia. Työhön kuuluu myös erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä.

Työaika on pääsääntöisesti 06.00 – 23.00 välisenä aikana. 

 

 Kokkeja Pandatalon kahvilaan 

Toimenkuvaan kuuluu alà carteruokien valmistus, niin kylmiä kuin lämpimiä ruokia. Työhön kuuluu myös erilaisten raaka-aineiden ja puolivalmisteiden esikäsittelyä, käsittelyä ja kypsentämistä.

Lämpimien ruokien valmistus tapahtuu avokeittiössä ja on suurelta osalta wokeja.

Työaika on pääsääntöisesti 07.30 – 20.00 välisenä aikana.