Taimitekoon nuoria

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Kuortaneen 4H- yhdistys palkkaa nuoria istuttamaan tausnevan alueelle taimia kesäkuussa heti koulujen loputtua. Neva sijaitsee Kuortaneen ja Seinäjoen rajalla joten kulkuun tulisi kiinnittää huomiota.
Työnantaja
Kuortaneen 4H-yhdistys ry
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Maa- ja metsätalous
Työn tyyppi
Urakka
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Minna Kontolampi kuortane@4h.fi 0405965539
Kuvaus

Yhdistyksemme on mukana 4H:n Taimiteko-toimintamallissa kesällä 2021. Taimiteossa istutetaan Suomeen uutta metsää ja samalla työllistetään nuoria. Nyt etsimme toiminta-alueeltamme kesätöitä kaipaavia nuoria, pääasiallisesti yhdeksäsluokkalaisia.

Taimien istuttaminen tapahtuisi näillä näkymin kesäkuun alun ja juhannuksen välisenä aikana. Sinut koulutetaan taimien istuttamiseen ja saat istuttamisesta 0.40 euroa per istutettu taimi urakkapalkkana. Solmit työsopimuksen yhdistyksemme kanssa. Saat myös istuttamiseen tarvittavat välineet (pottiputki, hanskat) sekä ohjeistukset yhdistyksestämme.

Haluatko siis olla mukana torjumassa ilmastonmuutosta istuttamalla uutta hiilinielua ja samalla ansaita omaa rahaa? Jos vastasit kyllä, laita meille sähköpostilla työhakemus henkilö- ja yhteystietojesi kera (nimi, ikä, asuinpaikkakunta) osoitteeseen: kuortane@4h.fi

Kuten kaikki ryhmämuotoinen toiminta, myös taimien istuttaminen on riippuvainen vallitsevista poikkeusolosuhteista, jotka liittyvät koronaviruspandemiaan. On siis mahdollista, että taimia ei päästäkään istuttamaan kesäkuussa 2021. Pidämme sinut ajan tasalla rekryn etenemisestä.

Lue lisää Taimiteosta, sivuilla myös viime kesänä istuttamassa olleiden nuorten kokemuksia: https://www.taimiteko.fi/