Avustavat tehtävät kotihoidossa Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
18.03.2021-18.04.2021
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveyden kotihoidon yksiköihin haetaan kesän ajaksi 1.5.21-30.9.2021 hoiva-avustajia, koulunkäyntiavustajia ja sote-alalla opiskelevia ensimmäisen vuoden opiskelijoita avustaviin tehtävii
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palvelupäällikkö Hannele Kaustinen p.0400-863862, hannele.kaustinen@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Tule mukaan työskentelemään kotihoidon tiimiin monipuoliseen ja liikkuvaan työhön Kuusiolinna Terveyden yksiköihin, joita löytyy Alavudelta, Kuortaneelta, Ähtäristä ja Soinista.

Toivomme sinun omaavan hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä olet rohkea kohtaamaan uusia tilanteita. Eduksi katsomme kiinnostuksen ikäihmisten hoitoa kohtaan ja osaat toimia asiakaslähtöisesti.

Työ on aamu-, ilta- ja viikonlopputyötä. Työtehtävät eivät sisällä lääkehoitoa. Oma ajoneuvo katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja sijaisuuksiin tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.