Fysioterapeutti Kuismankartanon tehostettu palveluasumisyksikkö Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
25.03.2021-08.04.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme fysioterapeuttia Kuismankartanon tehostetun palveluasumisen yksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Outi Kytönen p. 040-643 3119 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802
Kuvaus

Tehostetussa palveluasumisessa fysioterapeutti toteuttaa kuntoutuksen arviointia, suunnittelua ja toimenpiteitä asiakkaan toiminta- ja liikuntakyvyn edistämiseksi ja ylläpitämiseksi sekä suunnittelee ja toteuttaa ryhmäliikuntaterapiaa tehostetun palveluasumisen asukkaille. Fysioterapeutti huolehtii työssään asukkaan tavoitteellisesta kuntoutuksesta, itsenäisen toimintakyvyn asukkaasta aina vuoteeseen hoidettavan asukkaaseen asti. Fysioterapeutti vastaa kuntouttavan työn kehittämisestä osana tehostettua palveluasumista yhdessä henkilökunnan, asukkaan ja omaisten kanssa.

Fysioterapeutin toimi tehostetussa palveluasumisessa on uusi ja antaa työntekijälle mahdollisuuden kehittää tehtävänkuvausta laajan kokonaisuuden moniammatillisessa yksikössä liikuntaterapia huomioiden.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva fysioterapeutin ammattikorkeakoulututkinto tai muu vastaava koulutus. Edellytämme hakijalta rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Toivomme työnhakijalta hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta ja asiakaslähtöistä työotetta sekä kiinnostusta kehittää uutta tehtävänkuvaa.

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön

- Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia

- Laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.