Psykologi Psykiatrian poliklinikka Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
30.03.2021-30.06.2021
Lyhyt kuvaus
Alavuden psykiatrian poliklinikalla (Kuusiolinna Terveys Oy) on haettavana PSYKOLOGIN TOIMI.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Pasi Huhtala puh.0400 500157 tai Palvelupäällikkö Maria Keto puh.040 5061072, sähköpostitse etunimi.sukunimi@kuusiolinna.fi
Kuvaus

Poliklinikkamme tarjoaa moniammatillisia ja erikoissairaanhoidon tasoisia mielenterveyspalveluita alueen aikuisväestölle. Toimipisteemme sijaitsevat Alavudella, Ähtärissä sekä Kuortaneen ja Töysän terveysasemilla.

Poliklinikan työryhmään kuuluu psykiatriaan erikoistuneita lääkäreitä, perheterapeutti, psykiatriaan erikoistuneita sairaanhoitajia, mielenterveyshoitajia sekä osastonsihteeri. Hoitomuotoina työryhmämme tarjoaa yksilötapaamisia, kotikäyntejä, erilaisia tutkimuksia, tarpeen mukaan pari- ja perhetapaamisia sekä ryhmämuotoista hoitoa.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, sisältörikkaan ja haasteellisen työn Kuusiolinna Terveys Oy psykiatrian poliklinikan ammattitaitoisen ja positiivista energiaa pursuavan tiimin jäsenenä.

Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta aikuispsykiatriasta sekä siihen liittyvää psykologista menetelmäosaamista. Toivomme sinulta intoa kehittää toimintaa ja ennakkoluulotonta asennetta asiakasryhmän palvelujen uudistamiseen. Työn pääasiallinen kohde on aikuisväestön mielenterveystyö. Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten tutkimusten tekeminen erityisesti diagnostisten selvittelyjen tarpeisiin ja työkyvyn arvioimiseksi, hoitosuhdetyöskentely, osallistuminen hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun osana moniammatillista tiimiä ja vaihtelevat konsultaatiotehtävät.

Työ on päivätyötä. Palkkaus TPTES:n mukaan. Toimi täytetään sopimuksen mukaan, toimen ensisijainen alkusijoituspaikka on Alavuden toimipiste. Toimessa on 6 kk:n koeaika. Ennen toimen vastaanottamista valitun tulee toimittaa lääkärintodistus terveydentilastaan.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka. Edellytämme valittavalta tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa. Jätä hakemuksesi psykologin toimeen tämän linkin kautta.

Lisätietoja antavat: Palveluvastaava Pasi Huhtala puh.0400 500157 tai Palvelupäällikkö Maria Keto puh.040 5061072, sähköpostitse etunimi.sukunimi@kuusiolinna.fi

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.