Ohjaaja Lastensuojeluyksikkö Katajalinna, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
30.03.2021-11.04.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme 7-paikkaiseen Ähtärin Katajalinnan lastensuojeluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Anne-Mari Saarimäki p.040 647 6678 anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi, Sote-integraattori Outi Rintamäki, outi.rintamaki@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveys Oy:llä on kaksi kodinomaista lastensuojeluyksikköä, Soinissa ja Ähtärissä.  Haemme nyt 7-paikkaiseen Ähtärin Katajalinnan lastensuojeluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa. Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, ja olet koulutukseltasi sosionomi (AMK), sairaanhoitaja (AMK), tai sinulla on muu sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, saatat olla juuri etsimämme lastensuojelun ammattilainen.

Arvostamme eritysesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten, nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lastensuojeluyksikkö Katajalinnan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sia. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 11.4.2021. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Haastatteluja teemme jo hakuajan puitteissa! Linkki hakemukseen

Lisätietoja paikasta voi tiedustella: palveluvastaava Anne-Mari Saarimäki, p. 040-647 6678, anne-mari.saarimaki@pihlajalinna.fi, sote-integraattori Outi Rintamäki, outi.rintamaki@pihlajalinna.fi

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.