4H -toiminnanjohtaja Kuortaneelle

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Toiminnanjohtaja työ on monipuolista ja itsenäistä. Sinun ei tarvitse olla toiminnanjohtajaksi syntynyt, mutta intoa ja iloa järjestötyöhön lasten ja nuorten parissa sinulla täytyy olla!
Työnantaja
Kuortaneen 4H-yhdistys ry
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Muu palvelu
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lähetä vapaamuotoinen hakemus CV:n kera osoitteeseen tuija.saarimaki@4h.fi
Kuvaus

TOP - Tekemällä Oppii Parhaiten! 4H-yhdistyksen toiminnanjohtajan monipuoliseen ja itsenäiseen työhönkin oppii parhaiten tekemällä. Sinun ei tarvitse olla toiminnanjohtajaksi syntynyt, mutta intoa ja iloa järjestötyöhön lasten ja nuorten parissa sinulla täytyy olla!Mitä tarjoamme? Meillä on toistaiseksi voimassa oleva työpaikka odottamassa sinua yhdistyksessämme, jolla on pitkät perinteet kunnassamme. Toiminnanjohtajana pääset toteuttamaan oman näkemyksesi siitä, miten kunnan 4H-nuorisotyön ja kerhotoiminnan organisointi toimii parhaiten. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden näyttää, miten haluat edistää nuorten työelämävalmiuksia ja kannustaa heitä yrittäjyyteen. Toiminnanjohtajana luotamme käsiisi myös yhdistyksen talouden ja toiminnan seurannan sekä yhdistyksen viestinnän. Raportoit toiminnasta ja kehität sitä myös yhteistyössä valtakunnallisen 4H-liiton kanssa.

Mitä etsimme? Haemme positiivista ja reipasta ihmistä hyppäämään toiminnanjohtajan saappaisiin. Tiedämme, että sinulla on valmiuksia ja loppumattomasti intoa toimia lasten ja nuorten kanssa. Olethan valmis kehittämään myös omaa yrittäjämäistä asennettasi sekä oppimaan uutta organisoijana ja johtajana. Ymmärrät hakiessasi myös, että työssäsi pääset lasten ja nuorten pariin välillä myös iltaisin ja viikonloppuisin ja oma auto on välttämätön.Mitä maksamme? 4H-yhdistyksemme talous on palkkauksesi perusta. Järjestönä talouslukumme ovat avoimia ja julkisia. Palkkaus ja työsuhteen ehdot ovat Neuvonta-alan runkosopimuksen mukaiset ja runkosopimuksen N3-palkkaryhmän lähtöpalkka on 1934,47€/kk. Yhdistyksemme toimintaa kehittämällä voit vaikuttaa omaan palkkaasi. Kasvattamalla toimintaamme toiminnanjohtaja voi saada henkilökohtaista palkanlisää, joka on korkeintaan 50 % peruspalkasta.