sairaanhoitaja/geronomi Kotivaaran tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
20.04.2021-17.05.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa/geronomia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Soinin Kotivaaran tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Annika Akonniemi p. 0400-327665, annika.akonniemi@pihlajalinna.fi, palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802, maarit.santti@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kotivaaran tehostetun palveluasumisen yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidontukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Kotivaarassa asukkaille mahdollistetaan turvallinen ja omannäköinen elämä. Terveyden - ja sairaanhoitoa toteutetaan koulutetun, moniammatillisen ja osaavan henkilökunnan turvin.

Sairaanhoitajana olet mukana luomassa asukkaiden näköistä arkea. Sairaanhoitajana työnkuvaasi kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja moniammatillinen yhteistyö. Tehtävään sisältyy myös tarvittaessa palveluvastaavan sijaistaminen. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, geronomi) tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Saat työhön hyvän perehdytyksen sekä osaavan tiimin tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, liikunta- ja kulttuuripassiedun sekä hyvät koulutusmahdollisuudet. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.