Ohjaaja (AMK) Kuortaneen toimintakeskukseen, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
20.04.2021-05.05.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Kuortaneen toimintakeskukseen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palvelukeskus Linnunlaulun palveluvastaava Monica Hautamäki p. 040 198 4249, monica.hautamaki@pihlajalinna.fi tai kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja p.040 661 8822, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuortaneen toimintakeskus järjestää työ- ja päivätoimintaa eri ikäisille kehitysvammaisille ja vammautuneille asiakkaille. Toimintakeskus sijaitsee samassa pihapiirissä olevan asumisyksikön sekä tukiasuntojen kanssa ja henkilökunta on moniammatillinen. Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on päivätyötä ja sisältää mm. asiakkaiden ohjausta ja aktiivista tukemista, sekä päivätoiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä muun henkilökunnan kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi tutkinto.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Hakuaika päättyy 5.5.2021. Haastatteluja teemme jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.