Sairaanhoitaja Ähtärin avovastaanotto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
06.05.2021-27.06.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa Ähtärin Avovastaanotolle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Emilia Haapaniemi p.0406871551, emilia.haapaniemi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Avovastaanotolla sairaanhoitajan työhön sisältyy kiire- ja avovastaanotonsairaanhoitajan työtehtävät muun muassa hoidontarpeen arviointia, lääkärin työparina toimimista, haavanhoitoja ja erilaisia kliinisiä toimenpiteitä sekä asiakkaan ohjausta ja neuvontaa.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaava aiempi tutkinto sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Ähtärin avovastaanotolla tarjoamme tueksesi osaavan ja positiivisen työyhteisön. Perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Jatkettu hakuprosessia ja huomioimme aikaisemmat hakemukset. Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian Linkki hakemukseen.

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.