Lähihoitaja Rantakodon tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
22.04.2021-20.05.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Alavuden Rantakotoon.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Helena Kahre, helena.kahre@pihlajalinna.fi, p.040-6305336 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti, maarit.santti@pihlajalinna.fi, p. 0400-716802
Kuvaus

Rantakoto on 40-paikkainen tehostetun palveluasumisen yksikkö ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidontukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Rantakodossa asukkaille mahdollistetaan turvallinen ja omannäköinen elämä. 

Terveyden - ja sairaanhoitoa toteutetaan koulutetun, moniammatillisen ja osaavan henkilökunnan turvin. Hakijalta edellytämme sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai perushoitaja).

Rantakodossa pääset osaksi mukavaa työyhteisöä, joka toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai jo kokenut ammattilainen. Arvostamme hakijassa hyviä vuorovaikutus- ja tiimitaitoja. Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.