Lähihoitaja Mäntyrinteen tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
23.04.2021-31.05.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Ähtärin Mäntyrinteen tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Tiina Sironen p.0406604740, tiina.sironen@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Maarit Säntti, maarit.santti@pihlajalinna.fi, p. 0400-716802
Kuvaus

Mäntyrinteen tehostetun palveluasumisen yksikkö tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidontukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Mäntyrinteellä asukkaille mahdollistetaan turvallinen ja omannäköinen elämä. Terveyden - ja sairaanhoitoa toteutetaan koulutetun, moniammatillisen ja osaavan henkilökunnan turvin.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja). Eduksi katsomme aikaisemman hoitotyön kokemuksen. Työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja.

Rento ja joustava työyhteisömme toimii tukenasi, olit sitten työuraa aloitteleva tulevaisuuden tekijä tai jo kokenut ammattilainen. Tarjoamme monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön. Etsimämme henkilöt omaavat hyvät työyhteisötaidot ja ovat mukautumiskykyisiä sekä asiakaslähtöisiä.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi pikaisesti. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.