Toimistosihteeri Alavuden avovastaanotto, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
29.04.2021-09.05.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimistosihteeriä Alavuden avovastaanotolle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Hannele Jänikselä p. 0403563546, hannele.janiksela@pihlajalinna.fi ja palvelupäällikkö Maria Keto p.0405061072, maria.keto@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Toimistosihteerin työnkuvaan kuuluvat asiakaspalveluun ja asiakaslaskutukseen liittyvät tehtävät, viranomaislaskutus ja niihin liittyvät hakemukset sekä täydenkorvauksen laskutus. Toimistosihteerin käytössä ovat yleisimmät potilashallinto-ohjelmat ja terveydenhuollon tietoverkot.

Edellytyksenä kaupallisen ja/tai terveydenhuollon sihteeri -koulutus. Eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus terveydenhuollon laskutustyöstä ja hyvä taloushallinnon osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, sisältörikkaan ja haasteellisen työn Kuusiolinna Terveys Oy:n avovastaanoton ammattitaitoisen ja positiivista energiaa pursuavan tiimin jäsenenä.

Perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.