Sairaanhoitajia Varahenkilöstöön, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
04.05.2021-30.03.2022
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajia toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Varahenkilöstöön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini / Alavus / Kuortane / Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Birgitta Ala-Honkola puh: 0406416796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuusiolinna Terveydessä toimivan Varahenkilöstöyksikön tarkoituksena on varmistaa työvoiman saatavuus äkillisissä poissaolotapauksissa palvelualueemme eri yksiköissä joihin kuuluu mm. perusterveydenhuollon, kotihoidon sekä ikäihmisten ja kehitysvammaisten tehostetun palveluasumisen palvelut. Toimipisteet sijaitsevat Alavudella, Kuortaneella, Ähtärissä ja Soinissa.

Varahenkilöstöyksikön kautta sinulla on mahdollisuus tutustua Kuusiolinna Terveyden eri toimipisteisiin ja pääset näin laajentamaan omaa ammattitaitoasi. Työ varahenkilöstössä on monipuolista ja vaihtelevaa, minkä vuoksi arvostamme hakijoissa myönteistä asennetta sekä kykyä toimia joustavasti muuttuvissa tilanteissa.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaavaa aiempaa tutkintoa sekä rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Tehtävä sopii sekä työuraansa aloittelevalle tulevaisuuden tekijälle tai jo kokeneemmalle ammattilaiselle. Työ on pääsääntöisesti kaksivuorotyötä, sisältäen myös viikonloppuvuoroja. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Työntekijöidemme käytössä ovat kattavat henkilöstöedut, muun muassa laajat työterveyden palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassietu.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan kotiyksiköstä riippuen. Varahenkilöstössä työntekijöille maksetaan varahenkilöstölisää.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen  

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista ja maksaa kaikki veronsa Suomeen. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, vakuutusyhtiöitä ja julkisyhteisöjä, kuten kuntia ja sairaanhoitopiirejä. Tarjoamme laadukkaita sosiaali-, terveys- ja hyvinvointipalveluja lääkärikeskuksissamme, sairaaloissamme, hammasklinikoillamme, liikuntakeskuksissamme, asumispalveluissamme sekä monipuolisissa digipalveluissamme eri puolilla Suomea.

Pihlajalinna auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Rakennamme palveluita, jotka keskittyvät ihmisten terveenä pysymiseen. Meille on tärkeää olla toimialamme vastuullinen edelläkävijä, joka tarjoaa nopeaa ja vaivatonta hoitoa. Arvomme ovat eettisyys, energisyys ja ennakkoluulottomuus.