Tuotantotyöntekijä puusepänteollisuuteen Mirror Line Karijoki

Haku voimassa
05.05.2021-17.05.2021
Lyhyt kuvaus
Etsitkö vakituista työsuhdetta? Tässä olisi oiva mahdollisuutta lähteä kasvamaan tuotantotyön monipuoliseksi ammattilaiseksi. Vuokratyö Personalhuset:in kautta
Työnantaja
Mirror Line
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Rakennustuoteteollisuus
Työn tyyppi
Vuokratyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
sofia.ronnqvist@personalhuset.fi
Kuvaus

Tehtävänäsi on liukukiskojen katkaisua koneella, liukukiskojen pakkaus ja varustelu, tankojen sahausta sekä lasien ja peilien turvakalvoitus koneella. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun juuri osaamistasi vastaaviin tehtäviin ja määrität itse, miten pitkälle haluat organisaatiossa kasvaa. Kaikkein tärkeintä on asenteesi ja motivaatio työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä. Työn luonne vaatii myös hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaavaista työotetta.

Työtä tehdään arkisin päivävuorossa klo 7-15.30.Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ja työnantajan, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan voit tulevaisuudessa siirtyä asiakkaan omille kirjoille. Oletko sinä etsimämme henkilö? Jätä hakemus rekrytointijärjestelmäämme oheisen linkin kautta. Lähetämme kaikille hakijoille videohaastattelukutsun, johon voi vastata itselle sopivana ajankohtana. Hakulomakkeen osoite http://personalhuset.likeit.fi/apply/44235629 

Toimi kuitenkin nopeasti, sillä työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä.

Personalhuset http://www.personalhuset.fi koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteiden ratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden https://www.aaltovoima.fi/ kanssa osa kansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.