Palkkisahaaja Mirror Line Karijoki

Haku voimassa
05.05.2021-17.05.2021
Lyhyt kuvaus
Etsitkö vakituista työsuhdetta hyvässä työporukassa? Motivoiko sinua uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen? Tässä sinulle oiva työmahdollisuus! Vuokratyö PersonalHuset:in kautta.
Työnantaja
Mirror Line
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Rakennustuoteteollisuus
Työn tyyppi
Vuokratyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
sofia.ronnqvist@personalhuset.fi
Kuvaus

Palkkisahaajana työpisteesi on tuotannossa automaattisten palkkisahojen luona. Tehtävänäsi on valvoa sahausta sekä käyttää palkkisahaamittatilaustuotteiden, kuten ovien ja komeroiden osien sahaukseen. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja työllistyt alkuun juuri osaamistasi vastaaviin tehtäviin.

Työtä tehdään arkisin päivä- (klo 7-15.30) ja iltavuoroissa (klo 11-19.30). Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Me palkkaamme asennetta! Katsomme kuitenkin eduksi aiemman työkokemuksen vastaavista tuotanto- tai teollisuustehtävistä, mutta kaikkein tärkeintä on asenteesi työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä. Työn luonne vaatii hyvää fyysistä kuntoa ja tarkkaavaista työotetta. Työssä tarvitset myös ATK-taitoja mittatilaustuotteiden käsittelyä varten. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ja työnantajan, jossa jokaisen työpanosta arvostetaan.

Työ on aluksi vuokratyösuhde, mutta mahdollisuuksiesi mukaan voit tulevaisuudessa siirtyä asiakkaan omille kirjoille. Olisiko tämä työ sinua varten? Täytä hakemus ohessa olevan linkin kautta. Kontaktoimme kaikki hakijat, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian!

Täytä hakemus: http://personalhuset.likeit.fi/apply/43762366

Personalhuset http://www.personalhuset.fi koostuu henkilöstöalan ammattilaisista, jotka auttavat niin yritysten HR-haasteidenratkaisemisessa kuin työnhaussakin. Olemme yhdessä sisaryhtiömme Aalto Henkilöstöpalveluiden https://www.aaltovoima.fi/ kanssa osakansainvälistä OTIGA Groupia, joka on yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.