Suuhygienisti Ähtärin hammashoitola, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
19.05.2021-18.06.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme suuhygienistiä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kuusiolinna Terveys Oy:n työssäkäyntialueelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
ylihammaslääkäri Matias Leppänen p. 040 663 0173, matias.leppanen@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Seija Haarajärvi p. 0400423688, seija.haarajarvi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kelpoisuusehtona toimeen on suun terveydenhuollon alalta suoritettu sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai terveydenhuoltoalan aikaisempi opistoasteinen tutkinto. Hakijoilta edellytetään terveydenhuollon ammattihenkilöstöstä annetun lain (559/94) mukaista laillistusta.

Tarjoamme valitulle henkilölle monipuoliset suuhygienistin työtehtävät. Potilaita hoidetaan lapsista aikuisiin. Sinulla on mahdollisuus kehittyä ammatillisesti ja osallistua muun muassa oikomishoitoon osana oikomishoidon tiimiä. Tukenasi on ammattitaitoinen ja osaava henkilöstö.

Mielenkiintoisen työn lisäksi saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Työpaikka sijaitsee sekä Soinissa että Ähtärissä, mutta tehtävän alkusijoituspaikkana on Ähtäri. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain (1227/2016) 48 § mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.