Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
25.05.2021-20.06.2021
Lyhyt kuvaus
Kiinnostaisiko sinua monipuolinen bioanalyytikon työ terveysasemalaboratoriossa?
Haemme nyt Kuusiolinna Terveyden Alavuden pääterveysasemalle bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Marika Hakala p.044 5500847, marika.hakala@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työ on monipuolista päivätyötä maanantaista perjantaihin. Laboratoriohoitajan tehtävänkuvaan kuulu näytteenotto sekä näytteiden käsittely, kemiallisten ja hematologisten näytteiden analysointi sekä eritenäytteiden tutkiminen, mikrobiologisten näytteiden analysointi, spirometriatutkimukset ja EKG - yöpolygrafiatutkumusten ohjeistaminen.

Edellytämme valitulta henkilöltä bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan ammattikorkeakoulu- tai opistoasteen tutkintoa. Monipuolinen kokemus laboratoriotyöskentelystä ja näytteenotosta katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätöntä, sillä annamme hyvän perehdytyksen työtehtäviin. Huomioimme haussa myös keväällä valmistuvat opiskelijat.

Arvostamme oma-aloitteista ja huolellista työotetta, joustavuutta, kehittämismyönteisyyttä ja hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tarjoamme kannustavan ja toisiaan tukevan työyhteisön. Hyvä työilmapiiri on meille tärkeä ja työvuorosuunnittelussa huomioimme henkilökohtaisia toiveita.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksen tulemaan mahdollisimman pian. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Koko konsernissa on noin 5600 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.