Sairaanhoitaja Hopeaharjun tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
27.05.2021-31.07.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Hopeaharjun tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Marika Juurakko p.040 757 0568 marika.juurakko@pihlajalinna.fi, palvelupäällikkö Maarit Säntti p.0400 716 802 maarit.santti@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Hopeaharju on 33-paikkanen tehostettu palveluasumisyksikkö Ähtärissä. Sairaanhoitajan työnkuvaan kuuluu sairaanhoidollinen vastuu hoitotyöstä muiden sairaanhoitajien kanssa, lääkehoidon toteuttaminen, asukkaan hoitotyöhön osallistuminen ja yhteistyö lääkärin ja omaisten kanssa. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä arkisin, mutta halukkuuden mukaan tarjoamme myös ilta- ja viikonloppuvuoroja.

Edellytämme hakijalta tehtävään soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, terveydenhoitaja) tai vastaavaa aiempaa tutkintoa.

Tarjoamme työhön hyvän perehdytyksen ja perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, työterveyshuollon ja koulutusmahdollisuuksien lisäksi ePassin sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.