Kouluterveydenhoitajan sijaisuus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
31.05.2021-20.06.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme kouluterveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen Soiniin.
Sijaisuus on ajalle 2.8.2021-31.12.2021, 60% työajalla.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Kuvaus

Kouluterveydenhoitaja on terveydenedistämisen ammattilainen omalla koulualueellaan koulu- ja opiskeluterveydenhuollon palveluissa. Työ edellyttää kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä moniammatillisissa verkostoissa toimimiseen.

Kelpoisuusvaatimuksena on tehtävään soveltuva terveydenhoitajan AMK-tutkinto tai aiempi vastaavaa opistotason tutkinto sekä terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukainen laillistus.

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja kiinnostavan työtehtävän Soinilaisten lasten ja nuorten parissa. Saat työhön hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Tehtävässä edellytetään tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa. Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lain nro 504/2002 (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä) mukainen rekisteriote.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi tulemaan. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.