Myyjä, kesä- ja keikkatyö R-kioski Alavus

Haku voimassa
16.06.2021-21.06.2021
Lyhyt kuvaus
Jaksatko hymyillä ja palvella asiakkaita vaikka kiireen keskellä? Oletko omatoiminen ja valmis ottamaan haasteita vastaan? Osaatko ratkaista ongelmia kiperissäkin tilanteissa?
Työnantaja
R-kioski
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Kauppa
Työn tyyppi
Kesätyö
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Juulia Heikkilä: sposti: juulia.heikkila@r-kioski.fi
Kuvaus

Haemme R-kioskille tarvittaessa töihin kutsuttavaa myyjää. Keikkatyö sopii vaikka opiskeluiden oheen ja edellyttää joustavuutta. Työmäärä vaihtelee kioskin tarpeen mukaan, esim. kun työntekijää tarvitaan sairauslomissa, lomituksissa tai kiirevuoroissa.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelutyöstä, kiinnostusta kahvila- ja delimaailmaan, kokemusta pelimyynnistä ja postitoiminnoista.Edellytämme ystävällistä ja iloista asiakaspalveluasennetta, reipasta myyntihenkisyyttä, itsenäistä ja vastuullista otetta työhön, hygieniapassia jos sinulla ei vielä passia ole, voit suorittaa sen koeajan puitteissa, mahdollisuutta työskennellä kaksivuorotyössä, vähintään 18 vuoden ikää, tarkastamme luottotiedot osana rekrytointiprosessia

R-kioskilla asiakkaamme odottavat erinomaista palvelua ja kioskimyyjänä olet asiakaspalvelun ammattilainen. Tunnet R-kioskin tuotteet, palvelut ja olet valmis heittäytymään lisämyynnin maailmaan. Suosittelet rohkeasti uutuustuotteita, muistutat ajankohtaisista kampanjoista ja pidät huolta kioskin siisteydestä sekä tuote-esittelyiden runsaudesta. Huolehdit omalta osaltasi, että kioskilla viihtyvät sinun lisäksesi myös asiakkaat ja työkaverit. Teet kaikkesi luodaksesi asiakkaalle päivän parhaan hetken. Saat kattavan perehdytyksen kioskityöhön. Pystyt työssäsi kehittymään myynnin ja asiakaspalvelun ammattilaiseksi ja voit halutessasi hakea Trainee-valmennusohjelmaamme kohti R-yrittäjyyttä ja omaa R-kioskiasi.

Hakulomake https://emp.jobylon.com/jobs/85756-r-kioski-myyja-myyja-kesa-ja-keikkatyo/?utm_source=molfi&utm_medium=promotionserializer