Lähihoitaja Kuismankartanon tehostettu palveluasumisyksikkö, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
04.06.2021-20.06.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kuismankartanon tehostetun palveluasumisen yksikköön.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Outi Kytönen p.040-6433119 ja palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400-716802
Kuvaus

Kuismankartanon tehostetun palveluasumisen yksikkö sijaitsee Kuortaneella ja sen pihapiiristä on kaunis näkymä Kuortaneenjärvelle. Kuismankartano tarjoaa ympärivuorokautista hoivaa ikäihmisille, jotka eivät enää pysty asumaan kotonaan runsaidenkaan kotihoidontukipalvelujen tai omaishoidon avulla. Kuismankartanossa asukkaille mahdollistetaan turvallinen ja omannäköinen elämä.

Tehostetussa palveluasumisessa lähihoitajan työ on 3 -vuorotyötä, sisältäen viikonloppuvuoroja. Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja) ja katsomme eduksi aikaisemman hoitotyön kokemuksen. Huomioimme haussa myös loppuvaiheen lähihoitajaopiskelijat ja kysythän rohkeasti myös oppisopimusmahdollisuudesta.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:

- Hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot

- Itsenäinen työote

- Positiivinen, oma-aloitteinen ja kehittämismyönteinen asenne

Tarjoamme sinulle:

- monipuolisen, haasteellisen ja antoisan työympäristön sekä mukavan työyhteisön

- Monipuolisia koulutusmahdollisuuksia

- Laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.