Varastomies / pyöräkuormaajakuski Campnoulle Ähtäriin

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Monipuoliseen tehtäväkuvaan kuuluu sisäiset siirrot pyöräkuormaajalla, kuormien lastaukset ja purut, joidenkin osien esivalmistelutyöt yms.
Työnantaja
Campnou Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Veneteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Hakemukset: info@campnouoy.fi Lisätietoja antaa Jussi Takala puh. 040 176 7517, arkisin klo 14.30-15.30.
Kuvaus

Campnou Oy on alumiiniveneiden ja niissä käytettävien komponenttien kasvava ja kansainvälistyvä sopimusvalmistaja. Valmistuksen lisäksi olemme kumppanina tuotekehityksestä aina jälkimarkkinoinnin tukeen asti.

Asiakkaitamme ovat Pohjoismaiden suurimmat alumiinivenevalmistajat. Yamahalle valmistamme mm. Yamarin Cross veneiden rungot. Nimbus konsernin yrityksiä palvellaan valmistamalla Alukin veneitä valmiiksi asti sekä kaikki Falcon alumiiniveneiden rungot. Xo Boats Oy:n kanssa tehdään läheistä yhteistyötä valmistuksen lisäksi myös tuotannon-ja tuotekehityksen parissa.Yritys on viime vuosina kehittynyt pelkästä alumiinirunkojen valmistajasta kokonaisvaltaiseksi alumiiniveneiden sopimusvalmistajaksi. Liikevaihdosta jo n. puolet tulee viennistä. Kasvu- ja kehitysvauhti on tarkoitus säilyttää myöskin tulevaisuudessa ja sitä mahdollistamaan haluamme löytää parhaat tekijät.