Henkilökohtainen avustaja, Palvelukeskus Linnunlaulu, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
08.06.2021-22.06.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme henkilökohtaisia avustajia määräaikaiseen työsuhteeseen Palvelukeskus Linnunlaulun asukkaalle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
palveluvastaava Monica Hautamäki, p. 0401984249, monica.hautamaki@pihlajalinna.fi tai va. palvelupäällikkö Johanna Hannuksela, p. 0406618822, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Palvelukeskus Linnunlaulu sijaitsee Kuortaneella ja se tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille aikuisille. Yksikössä on 12 asukaspaikkaa.

Henkilökohtaisena avustajana tulet osaksi asukkaan avustajarinkiä ja tehtävänäsi on auttaa asukasta päivittäisissä toiminnoissa, ulkoilussa sekä muissa vapaa-ajan toiminnoissa.

Sinulla ei tarvitse olla sosiaali- ja terveyden alan koulutusta, mutta kokemus hoitoalasta katsotaan eduksi. Avustajan työaika on räätälöitävissä 3-8h/päivä ja työtehtävä soveltuu hyvin myös opiskelijoille.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.