Ohjaaja (AMK) Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaa, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
17.06.2021-11.07.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme 7-paikkaiseen Soinin Vuorenmaan lastensuojeluyksikköön toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen ohjaajaa
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Soini
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palveluvastaava Katja Tallbacka p. 040 5692487, katja.tallbacka@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Mikäli haluat toimia vastuullisena ja turvallisena aikuisena yksikkömme lapsille ja nuorille, ja olet koulutukseltasi sosionomi (AMK), sairaanhoitaja (AMK), toimintaterapeutti (AMK) tai fysioterapeutti (AMK), saatat olla etsimämme lastensuojelun ammattilainen.

Arvostamme eritysesti hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kokemusta lastensuojelupalveluista. Ohjaajana olet osa vuorotyötä tekevää moniammatillista tiimiämme, jonka tehtävänä on lasten / nuorten ja heidän läheistensä arjessa tukeminen.

Tarjoamme perinteisten työsuhde-etujen eli palkan, laajan työterveyshuollon ja koulutus- sekä työnohjausmahdollisuuksien lisäksi liikunta- ja kulttuuriedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaan työntekijöillä noudatetaan yksityisen sosiaalipalvelualan tes:sia.

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lastensuojeluyksikkö Vuorenmaalle on matkaa Alajärveltä 26 km, Karstulasta 48 km, Kyyjärveltä 35 km, Kuortaneelta 54 km, Lapualta 77 km, Alavudelta 72 km, Ähtäristä 55 km ja Vimpelistä 46 km.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi tulemaan. Jos jokin asia jäi askarruttamaan, ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Hakuaika päättyy 11.7.2021 ja työ alkaa sopimuksen mukaan. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.