Ompelija - RekryKoulutus, 4 paikkaa, Vevia Finland Oy, Ähtäri

Haku voimassa
30.06.2021-12.08.2021
Lyhyt kuvaus
Vevia Finland Oy yhdessä Suomen Yrittäjäopiston (SYO), Etelä-Pohjanmaan TE-toimiston ja ELY-keskuksen kanssa kouluttavat uusia ompelijoita Osaajia yrityksiin -rekrykoulutuksen kautta.
Työnantaja
Vevia Finland Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Muu palvelu
Työn tyyppi
TE-palvelujen avoimet työpaikat
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Ville Aalto, puh. 040 5547 707, ville.aalto@vevia.fi; 2.8.21 alkaen: SYO / Jari Viitasalo, puh. 050 394 8826 , jari.viitasalo@syo.fi SYO / Virpi Viitanen, puh. 050 394 8767, virpi.viitanen@syo.fi
Kuvaus

Koulutusohjelma tarjoaa mahdollisuuden hankkia uuden uran ompelijana ilman aikaisempaa alan kokemusta. Emme hae valmiita osaajia, vaan haluamme kouluttaa sinut alan ammattilaiseksi.Koulutuksen hyväksyttävästi suorittaneet työllistyvät yritykseen toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

SINULLA ON MAHDOLLISUUS KÄYDÄ TUTUSTUMASSA YRITYKSEEN TORSTAINA 5.8. KLO 10-12 VÄLISENÄ AIKANA(osoite: Myllymäentie 11, Ähtäri)

Valmistamme pehmustettuja tuotteita huonekaluihin, esim. veneisiin, kouluihin, jumppasaleille, sairaalaan ja yksityistalouksiin. Tutustu yritykseemme: https://vevia.fi/Ompelu vaatii tarkkuutta, huolellisuutta, nopeutta, hyvää fyysistä kuntoa sekä hyvää keskittymiskykyä ja kätevyyttä. Ammatissa tarvitaan kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja oma-aloitteisuutta. Työ edellyttää myös ryhmätyö- ja yhteistyötaitoja.

Koulutukseen voivat hakeutua alasta kiinnostuneet sekä jo alan työkokemusta omaavat TE-toimiston ja Työllisyyden kuntakokeilujen yli 20-vuotiaat asiakkaat. Olet joko työttömänä, irtisanomisuhan alla tai määräaikaisessa työsuhteessa, joka on päättymässä. Alan koulutus tai työkokemus on eduksi, mutta ei välttämätön. Opetus tapahtuu suomen kielellä.

Linkki koulutuksen hakuilmoitukseen: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/700874?locations=%C3%84ht%C3%A4ri&&announced=0&sort=1