Kokoonpanija, CNC-koneistaja ja palkkisahaaja Mirror Linelle

Haku voimassa
07.07.2021-10.08.2021
Lyhyt kuvaus
Karijokelainen Mirror Line hakee kokoonpanijaa, CNC-koneistajaa ja palkkisahaajaa vakituisiin työsuhteisiin. Asuntomahdollisuus.
Työnantaja
Mirror Line Oy
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Rakennustuoteteollisuus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Sinikka Saaranluoma, p. 040-709 8647, sinikka.saaranluoma@mirrorline.fi
Kuvaus

KOKOONPANIJA:

Arvostat käsintekemistä ja tykkäät nähdä kätesi jäljen laadukkaassa tuotteessa. Omaksut nopeasti uusia asioita eikä sormi mene suuhun tietokoneen kanssa. Olet tarkka, huolellinen sekä motivoitunut työntekoon. Omaat kyvyn työskennellä sekä itsenäisesti että tiimissä. Työ edellyttää hyvää fyysistä kuntoa.

CNC-KONEISTAJA:

Työ CNC-koneistajana pitää sisällään valmistusprosessiin kuuluvien koneiden käyttöä sekä valvontaa. Toivomme sinulla olevan aiempaa työkokemusta CNC-koneistuksesta ja puuntyöstöstä, mutta voit olla myös metallipuolen osaaja. Piirustusten lukutaito on plussaa. Tärkeintä on kuitenkin asenteesi työtehtäviä kohtaan sekä halu kehittyä työssäsi. Työtäsi tukee parhaiten konepuusepän ja / tai kone- ja metallialan koulutus. Toivomme, että olet oma-aloitteinen, sosiaalinen, luotettava ja tarkka.

PALKKISAHAAJA:

Työskentelet monipuolisissa työtehtävissä automaattisten palkkisahojen tuotannon puolella. Työtehtävänäsi on sahauksen valvonta sekä palkkisahan käyttö mittatilaustuotteiden, kuten komeroiden ja ovien osien sahaukseen. Tärkeimpänä vaatimuksena on halu oppia uutta sekä reipas asenne työtä kohtaan!

Kielitaito: suomi tai englanti välttämätön

ME OLEMME MIRRORINTIIMI:

Mirror Line liukuovet, säilytysratkaisut ja tilanjakajat valmistetaan yli 25 vuoden kokemuksella Etelä-Pohjanmaalla, Karijoen kunnassa. Tuotteemme on valmistettu alusta saakka mittatilaustyönä asiakkaan toivomusten mukaisesti. Myymme ratkaisujamme yli 300 ammattitaitoisen jälleenmyyjän toimesta ympäri Suomea. Toimintamme taustalla on halu valmistaa pitkäikäisiä, kestäviä ja kotimaisia kalusteita, jotka osaltaan taistelevat nykypäivän kertakäyttökulttuuria vastaan kestäen vuosikymmeniä. Mirror Line Oy työllistää yli 40 henkilöä! Työntekijämme ovat meille arvokkaita ja pidämme heistä hyvää huolta. Ammattitaitoinen, ammatistaan ylpeä ja motivoitunut henkilökunta on yksi kilpailuvalteistamme! Kaikki ahkerat ja upeat työntekijämme kuuluvat tiimiin, jossa jokaisella yksilöllä on valtava panos lopputulokseen. Tämän porukan kanssa on ilo työskennellä! Yrityksessämme on aktiivinen tyky-toiminta. Järjestämme erityyppisiä liikunnallisia aktiviteetteja, joilla saamme parannettua työkykyä sekä ylläpidettyä tiimihenkeä. Yrityksessämme toimii työntekijälähettiläs-tiimi, jonka tarkoituksena on ideoida tykypäiviä sekä muuta, normaalia työarkea piristävää toimintaa työpäivien oheen. Tarjoamme työntekijöillemme vaihtelevia etuuksia kuten tykyseteleitä, Firstbeat -mittauksia sekä säännöllistä hierontaa. Työntekijöillemme kuuluu myös vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä kattava työterveyshuolto Terveystalon asiakkaana. Oletko sinä uusi vahvistus Mirrorintiimiin? Meistä työnantajana voit lukea lisää kotisivuiltamme sekä käydä katsomassa esittelyvideon.

https://mirrorline.fi/fi-fi/

Mirror Line työnantajana - YouTube

Työsuhteet ovat vakituisia ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä tai viimeistään 10.8.2021. Laita CV sekä avoin hakemus osoitteeseen: sinikka.saaranluoma@mirrorline.fi