Ohjaaja Toimintakeskus, Kuusiolinna terveys

Haku voimassa
09.06.2020-02.08.2020
Lyhyt kuvaus
Haemme ohjaajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2020 saakka Kuusiolinna Terveys Oy:n Kuortaneella sijaitsevan Palvelukeskus Linnunlaulun yhteydessä toimivaan toimintakeskukseen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Määräaikainen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palvelukeskus Linnunlaulun palveluvastaava Monica Hautamäki p. 040 198 4249, monica.hautamaki@pihlajalinna.fi, Kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja p.040 661 8822, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuortaneen toimintakeskus järjestää työ- ja päivätoimintaa eri ikäisille kehitysvammaisille tai vammautuneille asiakkaille. Toimintakeskus sijaitsee samassa pihapiirissä olevan asumisyksikön sekä tukiasuntojen kanssa ja henkilökunta on moniammatillinen. Ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on päivätyötä ja sisältää mm. asiakkaiden ohjausta ja aktiivista tukemista, sekä päivätoiminnan suunnittelua ja toteutusta yhdessä muun henkilökunnan kanssa.Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan perustutkinto tai ammattikorkeakoulututkinto.Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Haastattelut järjestetään heti hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Linkki hakemukseenKuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.