Vastaava ohjaaja Asumisyksikkö Raikula, Kuusiolinna Terveys

Haku voimassa
09.06.2020-02.08.2020
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen vastaavaa ohjaajaa Ähtäriin, Asumisyksikkö Raikulaan.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Asumisyksikkö Raikulan palveluvastaava Pia-Marika Ojala p.040 668 4228, pia-marika.ojala@pihlajalinna.fi tai Kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja p.040 661 8822, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Raikula tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.Vastaavan ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä. Vastaava ohjaaja toimii työparina yksikön palveluvastaavan kanssa kehittäen yksikön toimintaa ja toimien esimiehen sijaisena.Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössämme. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aiempi tutkinto.Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa. Palkkaus ja työsuhteen ehdot määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaan.Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Haastatteluita järjestetään jo hakuprosessin aikana. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Linkki hakemukseenKuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.