Psykologi, psykiatrian poliklinikka, Alavus, Kuusiolinna Terveys Oy

Haku voimassa
27.08.2021-16.09.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme psykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Pasi Huhtala puh.0400 500157 tai palvelupäällikkö Maria Keto puh.040 5061072, sähköpostitse etunimi.sukunimi@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Työn pääasiallinen kohde on aikuisväestön mielenterveystyö. Psykologin tehtäviin kuuluu psykologisten tutkimusten tekeminen erityisesti diagnostisten selvittelyjen tarpeisiin ja työkyvyn arvioimiseksi, hoitosuhdetyöskentely, osallistuminen hoidon ja kuntoutuksen suunnitteluun osana moniammatillista tiimiä ja vaihtelevat konsultaatiotehtävät. Toimen alkusijoituspaikka on ensisijaisesti Alavuden toimipiste.

Kelpoisuusehtona toimeen on laillistettu psykologin pätevyys. Työ edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, kokemusta aikuispsykiatriasta sekä siihen liittyvää psykologista menetelmäosaamista. Toivomme sinulta intoa kehittää toimintaa ja ennakkoluulotonta asennetta asiakasryhmän palvelujen uudistamiseen.

Tarjoamme Sinulle monipuolisen, sisältörikkaan ja haasteellisen työn Kuusiolinna Terveys Oy psykiatrian tiimissä.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin. Linkki hakemukseen.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.