Yrittäjä SUSILUOLA -ravintolaan, Karijoki

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Tule yrittäjäksi SUSILUOLA -ravintolaan Karijoelle! Vuodesta 1995 toimineeseen SUSILUOLA -ravintolaan haetaan eläköitymisen vuoksi uutta yrittäjää.
Työnantaja
Susiluola
Paikkakunta
Karijoki
Toimiala
Ravintola
Työn tyyppi
Yritys
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja antaa mielellään Marja Strid puh. 050 400 1105
Kuvaus

Karijoki on Etelä-Pohjanmaalla, Lauhanvuori - Hämeenkangas UNESCO Global Geopark -alueella sijaitseva kunta, jossa on asukkaita noin 1 300. Yrittäjyys kunnassa on voimakasta. Kokoonsa nähden Karijoki on maamme yritteliäimpiä kuntia. Karijoen erikoisuus on merkittävä arkeologinen kohde, Susiluola. Luola on ainutlaatuinen, ainoa Pohjoismaissa sijaitseva vastaava nähtävyys. Kunnassa on myös upea Muinaisvuorten reitistö.

Tule yrittäjäksi SUSILUOLA -ravintolaan Karijoelle!

Vuodesta 1995 toimineeseen SUSILUOLA -ravintolaan haetaan eläköitymisen vuoksi uutta yrittäjää. SUSILUOLA on Karijoen ainoa lounasruokaa tarjoava yritys, joten ravintolalla on erinomaiset liiketoimintamahdollisuudet ja vakiintunut asiakaskunta. (Ravintola on toiminut aiemmin myös iltaisin ja viikonloppuisin). Liikevaihto on ollut tasaista viime vuodet ja toiminta on vakaalla pohjalla. Lähin lounasravintola sijaitsee naapurikunnassa. Tarjolla on hyvä katutason liikepaikka omassa kiinteistössä ja isot pysäköintitilat. Kiinteistössä on myös kaksi majoitushuonetta, joten voit samalla aloittaa myös vaikka AirbnB -liiketoiminnan!

SUSILUOLA -Ravintola lyhyesti:

Tarjolla olevat tilat yhteensä n. 125m2

- Ravintola- Keittiö- Sosiaalitilat- Ulkoterassi 20m2 (tarvittaessa laajennettavissa)

- Asiakaspaikkoja n. 70 + terassi n. 25 paikkaa

- Lisäksi kellarivarasto- Kalusteet (jääkaappi, tiskikone, jääpalakone, tiskit, huonekalut, televisio, valvontakamerat yms.)

- Kaukolämpö

Voit aloittaa yrittäjyyden helposti ja turvallisesti ilman aiempaa yrittäjäkokemusta. Yhdessä Karijoen yritys- ja elinvoimakoordinaattorin kanssa rakennamme sinulle avaimet käteen -periaatteella yrityksen, ja autamme sinut lennokkaaseen alkuun Karijoen uutena ravintoloitsijana!

Lisätietoja antaa mielellään Marja Strid puh. 050 400 1105 tai marja.strid@gmail.com