Lähihoitaja, Kuismankartano, 2 paikkaa, Kuusiolinna Terveys Oy, Kuortane

Haku voimassa
07.09.2021-26.09.2021
Lyhyt kuvaus
Haemme kahta lähihoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Kuismankartanoon Kuortaneelle.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Kuortane
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Outi Kytönen p. 0406433119 outi.kytonen@pihlajalinna.fi tai palvelupäällikkö Maarit Säntti p. 0400 716802 maarit.santti@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Kuismankartano tarjoaa ikäihmisille ympärivuorokautista hoitoa, hoivaa ja huolenpitoa. Tavoitteenamme on taata jokaiselle vanhukselle arvokas ja mielekäs vanhuus. Lähihoitajana osallistut asukkaan kokonaisvaltaiseen hoitoon.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (lähihoitaja tai perushoitaja).

Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Haastatteluja ja valintoja saatetaan tehdä jo hakuajan aikana, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian. Linkki hakemukseen.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.