Vastaava ohjaaja, Raikula, Kuusiolinna Terveys Oy, Ähtäri

Haku voimassa
27.09.2021 asti
Lyhyt kuvaus
Haemme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Asumisyksikkö Raikulaan Ähtäriin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Ähtäri
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Lisätietoja työtehtävästä antaa palveluvastaava Pia-Marika Ojala. p. 040-6684228, pia-marika.ojala@pihlajalinna.fi tai va. palvelupäällikkö Johanna Hannuksela p. 040-5698765, johanna.hannuksela@pihlajalinna.fi
Kuvaus

Haemme vastaavaa ohjaajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Asumisyksikkö Raikulaan Ähtäriin.

Asumisyksikkö Raikula tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille. Yksikössä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.

Vastaava ohjaaja toimii työparina palveluvastaavalle ja toimii tarvittaessa palveluvastaavan sijaisena. Työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä.

Vastaavan ohjaajan työ on monipuolista työtä, jossa tärkeää ovat tiimityötaidot, vuorovaikutustaidot ja asiakaslähtöinen ajatusmaailma. Työ on kaksivuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- tai terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työtiimin lisäksi monipuolisia koulutusmahdollisuuksia, laajan työterveyshuollon palvelut, kulttuuri- ja liikuntaedun sekä vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.

Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen. 

Hakulomake: https://www.sympahr.net/public/pq.aspx?a194903c