Kaivinkoneenkuljettaja ja lapiohenkilö, Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy, Kauhajoki

Haku voimassa
toistaiseksi
Lyhyt kuvaus
Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa sekä ns. lapiohenkilöä suoraa palkkalistoille tai aliurakkaan. Kohteet Pirkanmaalla ja Satakunnassa.
Työnantaja
Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy
Paikkakunta
Kauhajoki
Toimiala
Maanrakennus
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Toni Eeva p. O4O 7340 472 tai sähköpostilla toni@lsvp.fi
Kuvaus

Länsi-Suomen Verkkopalvelut Oy on nuorekas, vuonna 2011 perustettu kauhajokinen yritys, jonka ydinliiketoimintaa ovat valokuituverkkojen rakentaminen, asentaminen ja ylläpito. Liikevaihtomme on noin 2.5 milj € ja olemme vakaassa markkina-asemassa. Toimintamme kehittyessä edelleen tarvitsemme reilun 15 hengen joukkueeseemme vahvistuksia. Etsimme kaivinkoneenkuljettajaa sekä ns. lapiohenkilöä vakituisiin työsuhteisiin.

Molempiin tehtäviin etuna on jos sinulta löytyy kokemusta kaivuu- sekä muista maansiirtoalan töistä. Mitä kokeneempi olet, sen parempi, etenkin jos kaapelityöt ovat ennestään tuttuja. Myös kokemus metalli tai autosähköhommista on etu, itse kun koitamme nykyaikaista kalustoa pitää kunnossa. Toki jos pohjana on pelkkä kokemus konehommista yleisesti, on myös mahdollista aloittaa meillä puhtaalta pöydältä.

Pääasia on, että sinulta löytyy innokkuutta, kykyä ja halua oppia uutta, joustavuutta, sekä valmiutta reissuhommiin. Työntekijämme ovat moniosaajia, kaikki auttavat toisiaan eikä samanlaisia työpäiviä tule usein vastaan. Rentoon joukkoomme, työperheeseemme, pääset hyvin sisään, jos omaat positiivisen asenteen, maalaisjärkeä eikä puhelin/some ole liimattuna käteesi koko päivää. Menetetystä vapaa-ajasta saa myös kilpailukykyisen korvauksen mahdollisine tulospalkkioineen. Taskustasi löytyvistä ammattipätevyys- yms. korteista saat plussaa, mutta ne voit opiskella myös ennen töiden alkua.

Lisätietoja antaa Toni Eeva numerosta O4O 7340 472 tai sähköpostilla toni@lsvp.fi.