Ohjaaja Palvelukeskus Tervashovi, Kuusiolinna Terveys

Haku voimassa
12.06.2020-02.08.2020
Lyhyt kuvaus
Kuusiolinna Terveys Oy hakee toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ohjaajaa Alavudelle, Palvelukeskus Tervashoviin.
Työnantaja
Kuusiolinna Terveys Oy
Paikkakunta
Alavus
Toimiala
Sosiaali ja terveys
Työn tyyppi
Vakituinen työ
Vaaditut pätevyydet ja luvat
Ei vaadittuja pätevyyksiä tai lupia
Lisätietoja antaa
Palvelukeskus Tervashovin palveluvastaava Mari Korjonen, mari.korjonen@pihlajalinna.fi, p. 044 5502926 tai Kehitysvammapalveluiden palvelupäällikkö Matleena Pihlaja, matleena.pihlaja@pihlajalinna.fi, p. 040 6618822
Kuvaus

Tervashovi tarjoaa ympärivuorokautista asumispalvelua kehitysvammaisille tai vammautuneille aikuisille.Yksiköissä noudatamme aktiivisen tuen toimintamallia, sekä yksilökeskeistä elämänsuunnittelua ja ohjausta.Ohjaajan työhön kuuluu vammaisten asiakkaiden ohjaus ja tukeminen päivittäisissä toiminnoissa asumisyksikössä ja tarpeen mukaan työ-ja päivätoiminnassa.Katsomme viittomakielentaidon eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn ammattitaitoisessa ja kehityshakuisessa työyhteisössämme. Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto (esim. lähihoitaja).Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.Jos koet, että olet etsimämme henkilö, niin lähetä hakemuksesi sähköisen hakulomakkeen kautta. Linkki hakemukseen

Kuusiolinna Terveys on Pihlajalinnan ja Kuusiokuntien yhteisyritys. Tuotamme kokonaisvaltaiset sosiaali- ja terveyspalvelut yhteensä 24 000 asukkaalle Alavudella, Ähtärissä, Kuortaneella ja Soinissa. Meillä on noin 960 työntekijää. Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveys.mlvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.